maandag 04 januari 2021 12:04

Agenda voor het Waddengebied

Hotel ’t Punthoofd bij Formerum op Terschelling is verkozen tot minst fraaie gebouw in de Wadden. Een goed voorbeeld van een locatie waarvoor snel een bruikbaar plan gemaakt moet worden. Hotel ’t Punthoofd bij Formerum op Terschelling is verkozen tot minst fraaie gebouw in de Wadden. Een goed voorbeeld van een locatie waarvoor snel een bruikbaar plan gemaakt moet worden.

Ondernemers, inwoners en de overheid hebben samen een visie gemaakt op wenselijke ontwikkeling in het Waddengebied: de Agenda voor het Waddengebied 2050.
Vele - soms tegenstrijdige - belangen, die allemaal een eigen betekenis geven aan de Wadden.

De Agenda voor het Waddengebied is een belangrijk visiedocument waarin dwarsverbanden tussen de vele belangen en ontwikkelingen zichtbaar worden.
Bij deze Agenda wordt een Uitvoeringsprogramma opgesteld. Samen met adviesbureau P2 helpt Taco bij het maken daarvan. Het gaat om helder krijgen van de vraag, het bij elkaar brengen en activeren van partijen en het vinden van concrete oplossingen.

Gelezen: 1042 keer
Meer in deze categorie: « Omgevingsberaad Waddengebied

Gedreven programmaleider, projectmanager en bestuurder met geloof in het belang van samenwerking.
Leidinggevend, gestructureerd, creatief en een luisterend oor. Ervaring in belangenmanagement en consensus building.

Werkzaam als adviseur in omgevingsvraagstukken. Help opdrachtgevers met vraagstukken in water, natuur, milieu en ruimtelijke ordening. Breng partijen bij elkaar, zorg voor afstemming van belangen: tot beslissingen over vruchtbare keuzes.

logo facet heiligenberg